WordPress 1.5

WordPress 1.5 har nu äntligen släppts i slutlig version. Jag har inte brytt mig om att testa betaversionerna av WP 1.3/1.5 (jag ”hann” inte ens uppgradera till 1.2.2) men ser verkligen fram emot att uppgradera till den nya versionen och samtidigt fixa lite andra småsaker som jag länge haft planer på att ändra i bloggen och bloggkoden. Jag har dock inte hunnit uppgradera än och kommer nog inte hinna göra det förrän tidigast i början av nästa vecka eftersom jag måste prioritera lite andra saker.

  • då kanske din blogg validerar mot tidy sen med… vem vet =)

  • >>>brother: ja, vem vet? 😛

  • Själv så fetkrashade hela min databas precis innan jag skulle uppdatera 😀
    Tillbaks till ruta 1.. *grrr*

  • >>>Cristopher: Nej, nej, nej.. 😯 Så får det ju inte gå till..! 😥
    Och du hade förstås inte någon GAMMAL backup heller? 😕 *gör en backup av databasen i förebyggande syfte redan nu*