WP 3.0

Sådär. Nu passade jag på att uppdatera till WordPress 3.0 här. Det märks nog inte så mycket för ev besökare än så länge eftersom dom största förändringarna är bakom kulisserna, men tids nog ska det nog visa sig lite mer. Passade även på att uppdatera och ta bort lite info och sidor. Bl a var jag ju tvungen att lägga till ett par ÅR på åldern på ”om”-sidan :P. Jag har ju inte heller använt Bloglines på flera år så nu ersatte jag äntligen dom länkarna med Google Reader-länkar på länksidan, så nu går det bra att kolla upp vilka bloggar jag typ följer (nåja… ett utval iaf :P). Jag har verkligen tappat bort mig i WP-världen (och hela bloggosfären, finns den kvar?) när jag inte använt det mycket alls dom senaste åren (eftersom jag helt enkelt inte bloggat). Men det ska bli intressant att sätta sig in i det hela igen. Det största projektet blir nog att försöka återställa kategorier och etiketter som ”gick sönder” för väldigt länge sen. Sen får vi se om det inte kan bli lite BLOGGANDE också. Vem vet? 😉