Göra en scen gör jag inte gärna…

Jag brukar inte vilja ställa till scener i onödan (om jag själv är inblandad dvs! :P). Idag vet jag dock inte vad som flög i mig.

Jag var på väg ner till Sickla sjö med Mattias, Richard, Johan och Magnus, efter att ha handlat grejer att grilla, på ICA. När vi var på väg ut så kommer jag på att jag vill köpa en dricka i spel- och tobaksdisken. Jag vill ju helst inte att de andra ska behöva vänta på mig, nu när jag var i tid (t o m tidig!) och allt. Men det är ingen kö utan bara en äldre kä…dam som står och ska betala.

Jag tar drickan ur kylen och går och ställer mig bakom henne. Hon ska betala med kort och det går allt annat än fort och smidigt så jag börjar känna mig lite stressad. Till sist är hon äntligen klar och det är min tur. Trodde jag, ja. Men nej, då trycker expediten fram nästa nummer!

”Oj, behöver man nummerlapp…?”, säger jag förvånat och känner mig lite irriterad över att hon inte sagt något innan fast hon såg att jag ställde mig i kö. Det var inga andra kunder som väntade så jag trodde naivt nog att jag skulle kunna betala min dricka och gå. Men, nej, det gick inte för sig.

Jag suckar och vänder mig om för att gå mot nummerlapsmaskinen. Men då kommer en annan kund och tar nummerlappen med det framtryckta numret! Då blir jag helt hysterisk (nåja) och slänger en tjuga över disken (som jag hoppas ramlade på golvet!) och skriker (nåja) ”Äh, jag lägger den här här…! Jag måste gå…! Jag har inte tid..!. Jag tog en dricka!” och rusar ut ur butiken.

Expediten tappar hakan och blänger både surt och förvånat efter mig. På vägen krockar jag nästan med en vakt. Dom andra kommer efter och undrar vad jag håller på med eg… 😉 Jag tror inte jag gav en tillräckligt ingående förklaring till mitt plötsliga utspel. Men så kan det tydligen gå ibland! 😀