Fan Club (rehearsal scene)

This is a “rehearsal scene” from Prissy Pug Production’s feature “Fan Club”, a film about a group of people who come together in their love of Australian TV series “Prisoner” (aka “Prisoner Cell Block H”). “Fan Club” is a drama-comedy about relationships of all kinds between people of all kinds. This scene will be shot again for the actual feature film – with much better sound and picture quality!

Please visit our campaign page on Indiegogo and help support this project!:
http://igg.me/at/prissypug/x

Support Fan Club on Indiegogo

Fan Club

There is still some time left to support this project. Even a smaller donation of 5-10 dollars would be of great help for us to make this film 🎥 📹 🎬!

https://www.indiegogo.com/projects/fanclub-swedish-dramedy-with-english-subtitles

Even if you are not able to give a financial donation, or if you already have done so, towards the production costs for the film “Fan club” there are still plenty of other ways to show your support!

Share the link to our Indiegogo campaign on Facebook, Twitter and other social media:
https://www.indiegogo.com/projects/fanclub-swedish-dramedy-with-english-subtitles

Like our Facebook page:
https://www.facebook.com/prissypugproduction

Follow us on Twitter:
http://www.twitter.com/prissypugprod

Subscribe to our YouTube channel and give our teaser a thumbs up:
http://www.youtube.com/prissypugproductionse

Thank you for your support! ❤

Fan Club (teaser)

This is a teaser for Prissy Pug Production’s feature “Fan Club”, a film about a group of people who come together in their love of Australian TV series “Prisoner” (aka “Prisoner Cell Block H”). “Fan Club” is a drama-comedy about relationships of all kinds between people of all kinds. The teaser is a “rehearsal mix” and all the scenes will be shot again for the actual film. Press the settings button to choose between English or Swedish subtitles.

Please visit our campaign page on Indiegogo and help support this project!:
http://igg.me/at/prissypug/x

En älskad tv-serie är tillbaka! – Kvinnofängelset

Du har väl inte missat att den fantastiska kultserien Kvinnofängelset snart är tillbaka på svensk tv? Det var tio år sedan sist som vi fick besöka internerna på Wentworth Detention Centre när TV4 sände det sista avsnittet av en andra omgång av den 692 avsnitt långa serien.

Nu är serien alltså äntligen tillbaka, denna gång i TV4 Guld med start 22:00 den 12 maj, alltså redan nu på måndag.

För dem som inte har TV4 Guld ska det glädjande nog även gå att se serien i TV4 Play (avsnitten är tillgängliga i 30 dagar för dem med Premium, 7 dagar för övriga).

Gå gärna med i gruppen Kvinnofängelset på Facebook.

Tror att jag borde fixa lite här…

Ja, tänk om man skulle ta och fixa till denna styvmoderligt behandlade sajt? 😳

Kan dock inte riktigt bestämma mig för om jag bara ska ta ner allt gammalt och börja om från scratch eller inte. Vi får se helt enkelt! 😎

Publicerad från WordPress för Windows Phone

Melodifestivalen 2013 – det KORREKTA resultatet

Melodifestivalen 2013

Ja, hade JAG fått bestämma så hade det varit följande bidrag som gjort upp om vinsten i finalen av Melodifestivalen 2013 (utan inbördes ordning):

  • Amanda Fondell – ”Dumb”
  • Anton Ewald – ”Begging”
  • Army of Lovers – ”Rockin’ the Ride”
  • Behrang Miri – ”Jalla Dansa Sawa”
  • Eddie Razaz – ”Alibi”
  • Janet Leon – ”Heartstrings”
  • Martin Rolinski – ”In and Out of Love”
  • Swedish House Wives – ”On Top of The World”
  • Ulrik Munther – ”Tell the World I’m Here”
  • Yohio – ”Heartbreak Hotel”

[spotifyplaybutton play=”spotify:track:2uhnQeBzxQfdUhkAOE6qZr”] [spotifyplaybutton play=”spotify:track:64nYCZbrCPYKWSDjkaSasA”] [spotifyplaybutton play=”spotify:track:1aEvkzfW921L8o9QXmXcsb”] [spotifyplaybutton play=”spotify:track:6mn9gln5HdtYE11FOjQdxN”] [spotifyplaybutton play=”spotify:track:3h76dLLfHheLXL5uWuDv1y”] [spotifyplaybutton play=”spotify:track:4DyxEpTnDv0aYzIY8LFz1c”] [spotifyplaybutton play=”spotify:track:6RvzQ1ZnBNYtowbzx4O4hh”] [spotifyplaybutton play=”spotify:track:1FBaWXibJ8595s73xquZK5″] [spotifyplaybutton play=”spotify:track:4lMDXSjR4vn6ns97PdA5tG”] [spotifyplaybutton play=”spotify:track:3AUTrJWOhtQbduB7wDtwfb”]

Tyvärr är det ju än så länge bara Yohio och Ulrik Munther som tagit sig till final bland dessa. Anton Ewald, Martin Rolinski och Behrang Miri har fortfarande möjlighet att ta sig dit via Andra chansen, vilket jag hoppas att två av dom gör. Övriga bidrag tråkigt nog är borta ur tävlingen. Av de bidrag som verkligen hamnat i finalen önskar jag särskilt att inte Sean Banan och Ravaillacz varit med. Ugh! Annars så spelar det ju inte så stor roll eftersom jag ändå hoppas på att Yohio ska ta hem alltihop! 😉

Vilka bidrag hade du helst sett i finalen och vilka tycker du inte hör hemma där?

Wentworth – hur bra blir den nya ”Kvinnofängelset”-serien?

WentworthJust nu är de 10 första avsnitten av serien Wentworth under produktion och kommer att börja sändas på kanalen SoHo i Australien senare i år. Serien som baseras på karaktärer från den australienska kultserien Kvinnofängelset (Prisoner) som ursprungligen sändes i 692 avsnitt mellan 1979-1986 (i Sverige första gången 1994-2000).

Som så ofta med ”remakes” så är åsikterna delade bland originalseriens fans om huruvida Wentworth kommer bli en värdig ”uppföljare”. Själv anser jag ju att det inte går att komma i närheten av känslan från originalserien med dess speciella blandning av drama och humor.

Den trailer som hittat ut på nätet får tyvärr kanske inte tankarna så jättemycket på originalserien. Däremot känns den inte alltför avlägsen den tyska ”remaken” Hinter Gittern – Der Frauenknast som sändes i  Tyskland i 16 säsonger mellan 1997-2007. De få avsnitt jag sett av den serien var klart sevärda, och jag skulle gärna se resten, så jag hoppas att det åtminstone blir något åt det hållet. I övrigt väntar jag med att fälla något som helst avgörande innan jag sett det första avsnittet av Wentworth. 😉

Det har förutom den tyska versionen har det även gjorts en amerikansk version, Dangerous Women (1 säsong, 1991-1992), och en turkisk version (baserad på den tyska förlagan), Parmaklıklar Ardında (3 säsonger, 2007-2010).

Det har flera gånger under årens lopp ryktats om olika påtänkta uppföljare och ”remakes” av originalserien men det är alltså inte förrän nu det verkligen blir av. Jag hoppas som sagt att det ska bli en sevärd serie och att det blir fler säsonger. Dessutom får vi ju hoppas att någon svensk kanal, kanske helst TV4 som sände originalserien i två omgångar (den senare efter en demonstration utanför TV4-huset!), köper in och sänder serien.

Hur känner du inför Wentworth?

 

Det är på Google+ det händer!

Google+Eller, ja. Det är som att man går att väntar på att det ska hända! Än så länge kan man ju inte göra så värst mycket mer än att sortera in sina kontakter i kretsar, ladda upp bilder och videoklipp och så skriva inlägg förstås. Men det är så snyggt upplagt alltihop och känns så mycket fräschare och smartare än Facebook att man så mycket hellre loggar in där istället. Ja, och så har vi förstås hangouts och sparks som jag inte tittat närmare på än!

Än så länge har jag faktiskt inte hittat något jag STÖR mig på med Google+. Det kan ju iofs bero på att det ännu inte finns så många funktioner. Men det känns också som att Google verkligen tänkt till ordentligt den här gången. Det ska verkligen bli intressant och se hur det hela utvecklar sig.

Än så är ju tjänsten bara i betastadiet och det krävs en inbjudan för att kunna gå med. Till skillnad från många andra tjänster finns det dock (såvitt jag sett) inte några direkta ”invites” eller liknande som man kan skicka ut. Däremot så kan alla som redan är med lägga till folk i sina kretsar vilket innebär att om du blir tillagd i en krets så kommer du kunna få tillgång till Google+. Eftersom intresset är så stort och tjänsten är överbelastad (utan att den för den skull verkar det minsta seg (ryser och tänker tillbaka på Google Wave) så verkar det fungera lite godtyckligt med inbjudningarna. Själv fick jag aldrig något mail om att jag var med utan upptäckte det genom att surfa in på http://plus.google.com.Från andra håll så har jag hört att dom antingen fått mail om att dom är med eller att det är fullt för tillfället och att dom ska försöka senare. Men det tycks bara vara att vänta och hoppas på att senare snarare rör sig om minutrar eller enstaka timmar än dagar.

Om du vill att jag lägger till dig i min krets, maila din e-postadress till mig så fixar jag det.

Själv finns jag här: Anders Nicolaysen – Google+