Kategorier
Allmänt

Bags of Joy

Jag köpte mig en påse lycka igår. Eller.. ja… kortvarig lycka i så fall. En ”bag of joy” är ju en påse där man kan plocka ihop 10 stycken av sina favorit-chokladbitar från Masterfoods. Alltså Mars, Bounty, Twix, osv. Det är lite intressant att chokladbitarna och godiset kommer från olika länder… Snickers, Bounty, Mars och Milky Way var tillverkade i Nederländerna. Twix i Tyskland. Maltesers i England. Starburst Joosters Jelly Beans kom förvånande nog från Tjeckien. 🙂 Gelébönorna är nog mitt favoritgodis för tillfället för övrigt.
Jag känner att jag gjorde ett BRA val som valde en ”bag of joy” istället för 1.90 kr/hg-lösgodiset som dom har. Folk var ju som gamar över det där godiset på VIVO. Jag hade lust och gå fram till dem och fråga om dom visste hur fåniga dom såg ut! 😛 Det fanns ju MASSOR av godis ändå blev det som att alla bara måste rycka åt sig av alla sorter bara för att inte gå miste om någon sort. Jag brukar inte vara så kräsen eller känslig av mig för det mesta. Men när jag såg dom stå där och gräva i godiset med händerna så mådde jag verkligen illa… BLÄ! Shame on you, candy-buying people on Vivo! 🙁

Innehållsförteckningar är intressanta ibland. Jag äter dagligen saker som flouxetin, laktosmonohydrat, mikrokristalin cellulosa, magnesiumstearat, vattenfri kolloidal kiseldioxid, gelatin, titandioxid, järnoxid, kinolingult, indigokarmin, cetrizindihydroklorid, hypromellos och makrogol…
YUMMY! 😛
Och, nej…. då talar jag INTE om godiset! 😉 Nej, utan det gäller kapslar av lycka samt allergimedicin. 🙂

2 svar på ”Bags of Joy”

Kommentera