Kategorier
Allmänt

I need to love you… in my own strange way…

I need to love you in my own strange way...ripples

I can’t tell you ’bout tomorrow
I can’t even swear about today
But I know that I’m not solving any problems
By running away
So here I stand
Not knowing what to say
I need to love you in my own strange way
And this far down the line
It’s time for me to say
I’m here to stay

Song of the moment: Ratata & Frida – As Long As I Have You

Jag funderade på att skriva ner en massa saker som jag gått och funderat på länge. Men jag bestämde mig till sist för att låta bli. Tillsvidare i alla fall. Men det är ju saker som borde redas ut eftersom det tar fram sidor av mig som jag verkligen inte gillar. Dels falskhet och dels bitterhet, ilska och hat… 🙁

Nej, nu måste jag se till att slänga mig i duschen så att jag är klar när Cattis kommer…!

2 svar på ”I need to love you… in my own strange way…”

Kommentera