Austnet IRC Network Community where art thou?!

Austnet IRC Network Community

Nu har Austnet legat nere sen i förrgår natt vid fyratiden ungefär. En del ihärdiga #Prisoner-stammisar håller tillsvidare till på DALnet. Men medan flera är rätt nöjda med att flytta till DALnet eller något annat nät så är vi ju några, kanske främst jag och Hella (founder och co-founder ;)), som tycker det är sååå fel att använda något annat nät för #Prisoner, även om Austnet aldrig varit överdrivet stabilt. Men… ”there’s no place like home” liksom. 😉 Hoppas dom får någon ordning på Austnet inom dom utlovade 24 timmarna.


4 comments

  • de 24timmarna har passerat. Jag börjar sakna mrc. och jo det är trefligare på austnet. Bl.a. för att man inte behöver trängas med tusentals andra på samma sätt som på dal. Jag är online i flera kanaler på dal det är jag inte på austnet, t.ex.

  • Ja, det var väl inte riktigt väntat att dom skulle fixa det på dom där 24 timmarna egentligen. Men man kunde ju alltid hoppas. Man undrar ju verkligen vad problemet är… :/ Det är ju lite småsjukt att ett IRC-nät som funnits i flera år bara kan gå ner på det där viset. Mr_C saknar man rejält, ja. Det skulle inte vara detsamma att dra in honom på dal.net. Vi får hoppas att Austnet är uppe imorgon eller så typ. Annars så får man kanske börja fundera om.

Kommentera