TV-huset (the end)

Jaha, ja. Så sändes då ’TV-huset’ som jag skrivit om tidigare. Dom 45 första minutrarna gick ju rätt bra. Jag syntes rätt lite i bild. Men sen gick det ju bara utför. Dock så blev det inga närbilder och det var mörkt i den delen av studion där jag satt… Så jag syntes väl lagom mycket. 😉

Det enda som verkligen stör mig är att dom KLIPPTE BORT KF-referensen!!! 👿 Bastards!

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Om någon missade programmet så går det i repris på fredag.
    Fredag 30 april 2004
    SVT1 16:30 Tv-huset (18:00)
    Familjeunderhållning. Intervju med Sissela Kyle och Anders Lundin. Musik med Sahara Hotnights och Peter Jöback. Kvitt eller dubbelt för barn. Textat. Repris från 25/4. [26905]

Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: